Η Ιδέα μας

Το κέντρο ξένων γλωσσών μας ιδρύθηκε το 1986 αρχικά σ’ ένα μικρό χώρο επί των οδών Δαρδανελλίων & Μ. Ασίας, με στόχο την παρουσία ενός κέντρου ξένων γλωσσών υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Έχοντας τότε ήδη 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και με την στελέχωση του κέντρου από το σωστό ανθρώπινο δυναμικό, κερδίσαμε γρήγορα την εμπιστοσύνη και εκτίμηση γονέων και μαθητών.

Σήμερα συνεχίζουμε να προσφέρουμε γνώση και τα απαραίτητα εφόδια στους μαθητές μας για την αντιμετώπιση του μέλλοντος, στις ιδιόκτητες πλέον εγκαταστάσεις μας επί της οδού Μ. Ασίας 122.  Εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν για να καλύψουμε την συνεχώς αυξανόμενη προσέλευση μαθητών όχι μόνο από την περιοχή της Τερψιθέας αλλά και γενικά από την ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις τηρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας που ορίζουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου, είναι λειτουργικές με χώρους άνετους, αισθητικά όμορφα διαμορφωμένους και άρτια εξοπλισμένους με διαδραστικούς πίνακες και όλα τα τεχνολογικά μέσα της εποχής.